Niets is zo succesvol als succes, door uw eigen inspanningen!

Als leefstijlcoach begeleid ik u om u meer bewust te maken van uw eigen keuzes, coaching in plaats van advisering. 

De samenwerking is gebaseerd op vertrouwen en veiligheid. De afspraken vinden plaats op een locatie in Arnhem of indien gewenst bij u thuis.
Neem vrijblijvend contact op
In een intakegesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we de aanpak van de leefstijlcoaching. Na dit eerste gesprek besluiten we of leefstijlcoaching kan bijdragen aan uw gestelde doelen. U kunt denken aan leefstijldoelen op het gebied van voeding, beweging en ontspanning.
Daarna maken we afspraken over het te volgen traject. Niet langer dan nodig en niet korter dan noodzakelijk. Gemiddeld zijn 6 coachingsgesprekken voldoende om u goed op weg te helpen. Maar een eenmalig consult kan soms ook voldoende zijn, afhankelijk van uw hulpvraag.

Samen kijken we naar uw individuele situatie. Wat wilt u veranderen, hoe is de situatie nu, wat zijn uw mogelijkheden en wat kunt u gaan aanpakken. Kleine stapjes in gedragsverandering, haalbare doelen. Niets is zo succesvol als succes, door uw eigen inspanningen!

Voedingsadvies en leefstijlcoaching

Als leefstijlcoach begeleid ik u om u meer bewust te maken van uw eigen keuzes, coaching in plaats van advisering. De samenwerking is gebaseerd op vertrouwen en veiligheid.

CooL coaching op leefstijl

CooL is een gecombineerde leefstijl interventie. Het programma is gericht op het stapsgewijs verbeteren van het leefpatroon om hiermee een duurzame verandering van de leefstijl te realiseren.
Lees verder

Kinderen met overgewicht

Helaas zijn steeds meer kinderen al op jonge leeftijd te zwaar. Dit heeft gevolgen voor het gewicht op volwassen leeftijd met bijbehorende gezondheidsrisico’s.
Lees verder

Tarieven
 leefstijlcoaching

CooL traject

Voor CooL zijn er geen kosten als u voldoet aan de criteria van de ziektekostenverzekering.

€ 0

Neem contact op

Los uurtarief

Voor voedingsadvies en / of leefstijlcoaching buiten de CooL trajecten.

€ 60 excl. b.t.w.

Neem contact op
crossmenuarrow-right